6. Sınıf Kur'an'ın Ana Konuları Sunu

Bu sunular, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi "Kur'an-ı Kerim'in Ana Konuları" konusu ile ilgili kısa notlar içermektedir. Sunu içerisinde Kur'an'da yer alan inanç, ibadet, ahlak, kıssalar hakkında kısa ve öz bilgiler yer almaktadır. Ayrıca inanç başlığı altında "İmanın Şartları"na yer verilmiştir.


PREZİ SUNUMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

POWERPOİNT SUNUMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN


Sunuyu indirmek için;

Bu konuyla ilgili iki adet sunu bulunmaktadır. Sunulardan biri prezi slaytı, diğeri ise powerpoint sunusudur. Powerpoint sunusunu en iyi görüntüleme, office 2016 yüklü bir bilgisayarda gerçekleşir. Eski office sürümleri slaytın bazı kısımlarını çalıştırmalayabilir. Yukarıda yer alan bağlantılardan sunuları indirebilirsiniz. MEB internet bağlantısıyla dosyayı indirmekte sorun yaşarsanız indirme işlemini filtresiz bir internet aracılığıyla yapınız.


Sunu İçeriği:

1. İnanç

2. İmanın şartları

3. İbadet

4. Ahlak

5. Kıssalar


Prezi Sunumu Nasıl Kullanılır:

» Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasından çıkan klasörde yer alan "Kur'an'ın Ana Konuları" isminde mavi simgeli uygulama dosyasını bulun.

» Dosyayı açın ve uygulamayı çalıştırın.

» Sunu açıldığında fare imlecini sayfanın sağına götürün.

» İmleç sağa gidince, içinde "ana sayfa, büyültme ve küçültme" tuşlarının bulunduğu bir tuş kombinasyonu açılır.

» Buradan ana sayfaya tıklayın.

» Sunuyu ilerletmek için sayfanın en altında yer alan ok işaretlerini kullanın.

» Sayfanın sağındaki tuş kombinasyonlarında yer alan büyültme ve küçültme tuşlarıyla sunu içeriğini yakınlaştırabilir veya uzaklaştırabilirsiniz.